Så fik vi alligevel sensommer i Estland 🌻

Hej allesammen, nyder I også sensommeren?

Det var egentlig ved at blive koldt her i Estland, og det bliver det også snart.. men lige nu har vi fået en overraskende sensommer!

Flyttede vores elskede gyngestol herind, og det er så skønt ☀️ Vi må nyde det, mens vi kan. I morges lavede vi apple crumble, af æbler Teivi’s far kom forbi med fra farmors have.

Jeg Elsker apple crumble! Og selv om jeg godt kan lide søde ting, så er det alligevel godt, at Teivi valgte at putte en del mindre sukker i den her gang.

Det er jo generelt ikke så godt med alt det sukker, og mine diagnoser bliver også værre med sukker, så det var godt.. og omsorgsfuldt 😋 Super tilfældigt så bliver de også værre af grape frugt.. random fact, det er super underligt 😛

Jeg er også lidt i gang med at give slip på lys chokolade, og så spise mørk i stedet for.. det er jo bare sundere, og jeg vil gerne holde i mange år 😋

Nu skal vi nyde solen resten af dagen, jeg skal lige gøre køkkenet rent, efter at vi bagte, men ellers bare holde weekend! Har I også, at det skønneste virkelig er, når man ikke har en to do liste, så det er mere åbent, hvad man gerne vil?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s