Alt det larm overalt.. en del af at tage det mere roligt 🌻

Hej, og god weekend 😋

Synes I også, at der afhængig af hvor man bor måske, er så meget larm over det hele? Det er ikke kun f.eks. høj musik fra naboen, som kan gøre mange trætte.

Også en helt almindelig arbejdsplads, eller skole.. og så afhængig af hvad musik man hører, så om det er proppet med trommer og bas..

og her i Estland er det meget i kulturen, at man skal vise omgivelserne sin bil, for den er et statussymbol her.. så folk speeder op & ser hvor hurtigt de kan komme fra 0 til 100..

og nogle gange kan man godt bare få brug for ro, har I det også sådan? Det er ikke på den måde brok lige nu, for vi har endelig vores skønne farmhouse hjem..

hvor vi kan trække os tilbage og være i et meget langsomt & stille miljø her i vores rede 🤗 Så det vi har brug for er tilgængeligt for os.

Jeg ser også generelt, at en stor gruppe især helt unge er blevet mere stille og går meget op i sundhed og at have det godt.. og uddannelse..

og at meget musik er blevet akustisk bare med en sanger & en guitar. Den gruppe har et globalt fællesskab på Instagram.. Mens der er en anden gruppe, der går den modsatte vej..

og vil have mere og mere techno, hurtige biler og en masse alkohol. Det er de to største grupper jeg ser, rykker sig fra hinanden i samfundet i de her år.. det sker i alle lande lige nu..

meget hurtigt endda. Og i den første gruppe, dem der styrer de sociale medier.. og kommer til at sidde i toppen af fremtidens samfund, der er et stille miljø en stor værdi 😛

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s