Det hygge betyder for os 💕 Alt, alt der er kommet af den her sommer

Hej allesammen

Går I også meget op i hygge? Min Instagram har udviklet sig lidt over sommeren, så det nu mest er sådan dem der uploader om hygge, der finder mig derinde ☀️

Det er så hyggeligt! Det er gået i lidt vekselvirkning mellem, at vi har fundet os selv mere & mere.. og vi er bare til hyggehule mens det sner, og så med stearinlys & uldsokker..

..og så at andre hygge-personer er kommet og sagt hej 😋 Jeg tror, at der er nogle sådan dybereliggende grunde til, at vi går så meget op i vores hygge, at hvis andre ting betyder et kompromis på hjemmehygge..

så vælger vi hellere andre ting fra. Dels er det jo personlighed.. og så også at vi har den her historie bag os, hvor tingene var mere uhyggelige end trygge & gode, og det har fået os til..

1D39FBD2-5886-440A-B073-2187CC26985F

måske endnu mere at omfavne hygge nu, for nogen der har søgt tryghed, kan jo godt som mig få angst og ting.. og det hjælper hygge virkelig på 🤗

Måske er det den her crazy verden, der giver det kæmpe behov for de stille ting.. det var i hvert fald Blachmans bud i x-Factor, og jeg tror, det er rigtigt. Og om det kommer af en crazy story som for Teivi & jeg..

eller man bare læser nyheder i 10 minutter, så giver det tit det her behov for hygge, og det er netop det, Teivi & jeg kan her.. endelig, ved at gøre det til vores livsstil 🌻

6C9FB7BB-3EAF-409D-B58A-B165BD3E9757

Rigtig mange har haft svært ved at sætte sig ind i, at vi ikke går ud fredag aften, og vi ikke ønsker alkohol ret meget.. vi er rolige, men da vi begyndte at sige mere..

det er, dem vi er (noget jeg også gjorde til et emne her i bloggen for et halvt års tid siden).. der har de fleste sagt cool, og nogle der vil andre typer venskaber er så hoppet fra. Men alt i alt..

i det her at vi er hygge-personer ligger både sundhed, og vores personligheder.. bare koble af & så at vi er begyndt at sige, at det her er, dem vi er, og vi kan lide at være stille & rolige 😋 De fleste kan heldigvis virkelig godt forstå det.

Er jeres personligheder også mest til de stille ting?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s