Pakke vores rede ind i uld & hygge og så et kærligheds-øjeblik 🤗

Winter is coming..

ser I game of thrones? Teivi er besat af det 😋 Det er ikke sne her nu, men vi kan tydeligt mærke, at vejret går hurtigt i den retning.. men!

Det er jo en chance for at gå all in på strikning og lammeuld & hyggesokker med brændeovn og kaffe. Og det er, den ting jeg elsker mest i løbet af året.

jeg har også fået et lille juleprojekt oppe i hovedet, men det er trods alt ikke endnu 😛 Nu skal vi først hen til den første sne og så kan vi hygge endnu mere.

E6E794E2-3208-4491-905D-00CFD793A5FF

Det skønneste er, at udover en Danmark tur som Teivi skal på, så har vi egentlig nået det, vi gerne ville i 2017. Og det har givet rum til at se tilbage,

men holde fødderne i fremad stadig.. men bare sådan se på nogle af de ting, vi har kæmpet med. Vi havde et meget nært øjeblik i går..

for Teivi læser en roman om en, der har lige så svære tvangstanker som jeg har haft. Jeg ved ikke, om forfatteren selv har dem, men formår i hvert fald at give et virkelig godt indblik..

så Teivi får en oplevelse, af det jeg har kæmpet med. Og vores skønne øjeblik var, da hun spurgte mig, hvad der gjorde det så meget bedre for mig.

7B2A93F8-DE13-4842-BC9E-B91B47B473DB

Og hun vidste ikke engang rigtig, at det er hende & vores ægteskab, der gør det 💕 Men så i hendes øjne.. kunne jeg bare se, at pludselig blev hun glad & stolt.

Og det smeltede mig lidt, for hun troede slet ikke, at hun kan ting som at gøre det så godt.

Og i Danmark er det nok slet ikke tid til at komme i vinter stemning endnu, men det er jo noget af det eksotiske ved her 🌌 Går I også og har det rigtig rigtig godt? 🌹

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s