Vi har lavet hyggehule i kulden 💜

Godmorgen

Er det sådan rigtig skønt efterår i Danmark? ☀️Her er der med et kommet behov for hyggehule, så vi har bestilt nye sutsko med uld i..

og jeg har fundet varmepuden frem, som Teivi foreslog til mig ud af kærlighed. Jeg har lavet stearinlys til hele huset & så regner det udenfor og er blevet koldt.

Men det er hyggeligt 🤗 Vi er heller ikke helt sommer-personer, så når bare der er varmt, og vi kan putte med tæpper og levende lys..

så elsker jeg vinter & efterår. I går bestilte vi mad fra den restaurant, som en flygtninge familie har åbnet her i Tartu & vi har stadig noget tilbage til frokost i dag 🌻

Sveske har været noget stresset i nogle dage, men hun har det også fint nu. Så vi skal bare nyde, at sommerferien er slut, det lyder mærkeligt..

men vi er meget bedre til at holde struktur, når Teivi arbejder, og min opgave så er i de timer at holde huset fint 🤗 Aww, Sveske har lige lagt sig på reolen ved siden af mig.

Måske mærker hun bare hele stemningen her ved sofaen og i vores rede nu med bare hyggehule. Vi er virkelig hjemme-personer..

og derfor passer Tartu også perfekt til os. Oppe i hovedstaden Tallinn har de skyskrabere, og det har også sin egen charme, men ift. hverdag..

der kan vi bedst lide et mindre sted, hvor det handler mere om de stille ting 😋 Jeg har ikke været så meget i Tallinn, men vil det self. gerne.

Det skal bare være en tur, vi kan lave på en enkelt dag også pga. vi skal hjem til Sveske. Vi har fået os en kat, der er meget afhængig af os sådan i hendes følelser.

Hun bliver lidt ked af det, når hun skal være alene, og vi elsker jo også at være hjemme hos hende, så det skal bare være på den måde 🐯

Mine indlæg her, dem kan jeg også meget mere tagge med ting som stearinlys & hygge nu, og det føles også godt for os. Jeg har ikke tagget et indlæg konflikter, depression, køn.. i jeg ved ikke hvor lang tid 🤗

Alle de der problematiske emner fylder bare ikke mere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s