Måske tog mobberne fejl.. 🤗

Hej allesammen

Hvis I er blevet mobbet, så ved I hvor ondt det gør.. der er også meget i medierne lige nu om mobning på nettet. I rigtig rigtig mange år..

blev jeg mobbet for at være socialt mærkelig, og skulle man finde en, der virkelig var værd at udstille i zoo som bare en attraktion socialt..

så skulle man se på mig. Jeg tænker det sådan her i aften, at hele pointen i at vokse op & blive guidet af voksne er, at man som barn og ung ikke har styr på tingene helt.

Og måske er det som Teivi også siger nu, at jeg er mere normal, end jeg har fået at vide 😋 I har hørt så meget om mit barndomshjem, og for mig er den ting ikke så vigtig mere..

men der blev jeg også behandlet som den underlige, og fik jævnligt at vide at jeg gjorde mærkelige ting. Så engang da jeg virkelig var blevet mobbet i skolen..

fik jeg at vide derhjemme, at det var jeg nok selv ude om, når jeg havde den personlighed.

I hvert fald blev jeg fra så mange sider bekræftet i, at mobberne havde ret.. lige indtil her i Estland, hvor Teivi har opbygget i mig..

at jeg ikke gjorde flere mærkelige ting end alle andre. Jeg begyndte så at kigge rundt her for et halvt års tid siden.. og bare mennesker gør virkelig mange underlige ting 🤗

Teivi siger mindst en gang om ugen, at hun er socialt underlig & at det er hendes brand 😛 Teivi, jeg elsker dig! Og tusind tak Teivi..

for at vise mig at mobberne tog fejl, for alle gør og har gjort, lige så mange underlige ting som jeg har 😋 Hvad gør I, som er underligt & super cool, og som andre ikke siger til jer, at de også gør?

ps. jeg synes, at det mest socialt underlige er at mobbe andre.. 🙃

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s