Efter den her sommer.. drøm om hjem & familie er den vigtigste drøm for os 🌻

Hej, har I det også godt?

Inde på Instagram følger jeg en farm i Californien & de har så hyggeligt og langsomt hjemmeliv.. Teivi og jeg har bygget det samme her nu 🤗

Vi skulle tage et valg, om hvad det vigtigste i vores liv er, og det er sådan naturligt faldet på vores hjem og den hyggelige, lille familie vi har bygget sammen med Sveske.

Jeg har skrevet en del om, at vi var i gang med at finde retningen i vores liv, altså sådan en ny der kunne erstatte det tidligere..

og vi kan virkelig se det klart nu, at vi har det bare bedst herhjemme i vores hyggelige, semi-lille by Tartu. Gå ture ved floden og meget andet.

Så det er et helt naturligt valg, at herfra sætter vi mest fokus på at opnå vores hjem-drømme 😋 De er det vigtigste for os, og så de andre drømme som vi også har..

de er der stadig, og vi skal forfølge dem også, men det vi snakkede om på vores rigtig skønne gåtur den anden dag..

at hvis en drøm om andre ting som f.eks. at se hele verden.. kun kan ske ved at gå på kompromis med vores sådan hjemmeliv & helt rolige hverdag..

så er det vores hjem & lille familie der betyder mest 😛

Det er jo, at tingene nogle gange kører deres eget spil, når der er store emner som konflikter i ens nærmeste omgivelser.. at så kan der komme følelser op..

der går i den stik modsatte retning af hvad man havde tænkt sig. Men eftersom jeg føler, at familie det er vores lille Tartu-hjem..

så skal det jo også være sådan, når jeg skriver til jer 🤗 For vi er fri nu ☀️ Hvad betyder mest for jer i jeres hverdag?

ps. et tag som ‘overtænke’ har jeg slet ikke følt behov for at bruge til blogindlæg hele sommeren.. det er godt! Og et tag som ‘hygge’ er jeg begyndt at bruge nu 😋

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s