Cool, boet i Estland så længe, at jeg kan stemme nu 😋

Hej, det her kan man også i Danmark..

når man som udlænding har boet der i 3 år & nu kan jeg altså stemme til kommunalvalg her 😋 Det er ikke statsborgerskab..

og der beholder vi også mit danske, men det er, at modtagelandet så i vores tilfælde Estland, de anerkender at man reelt er blevet en indbygger i landet 🙂

Og så siger ok, man må gerne stemme til kommunalvalg og EU valg på lige fod med de oprindeligt lokale. Sådan er det vist i hele EU.

Det er lidt cool, synes jeg 😋 Og når jeg nu ikke længere kan stemme i Danmark, for det stoppede da vi flyttede.. så er det alligevel lidt rart bare at kunne stemme et sted.

Når man vokser op i Danmark, så vokser man op med, at den ting er super vigtig.. at gå ned at stemme.. det prioriterer man meget højt i dansk kultur,

så jeg har savnet lidt at kunne stemme, for det er nu også meget hyggeligt at gøre 🌻 Og det betyder noget for mig, at ikke kun folk her men også den estiske stat..

ser at jeg hører til her i hvert fald i den her periode af vores liv. Så jeg blev vildt glad, da jeg fik brevet & vores bedste ven her..

der er fra Letland har fået det samme brev 🙃

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s