Vi er stolte af at have bygget, en hverdag der virker 🌹

Hej, når I skal pege på en ting, som gør jer stolt..

hvad er det så? 💜 For os er det, at vi mere & mere blev i stand til at tage kontrol over vores liv, og så bygge en hverdag med det indhold..

som vi virkelig tænkte os frem til passer til os. Det er ikke noget fancy vi laver.. det meste af tiden blogger vi og ting, men det er perfekt på sin helt egen måde,

for det er perfekt til Teivi & jeg 🙃 Kan I huske, at jeg skrev om sådan.. at vi var gået fra at være midt i at bygge vores hverdag, til endelig at have noget..

der lignede et færdigt resultat? Det har vi været i i en måneds tid nu, og det har gjort os så rolige, at vi sådan har været i stand til..

D85A1CF1-EB57-41AB-9509-830A21F44002

at indrette os efter f.eks. mit helbred & ikke have en trættende kamp for, at ting vi alligevel ikke kan ændre.. at sådan prøve på umuligt at omforme dem.

Det er vel at acceptere, at ingen kan klare hele verden & så vælge vores kampe lidt, og nogle gange indstille os efter f.eks. helbred 😋

Og vi savner ikke noget, selv om virkeligheden er, at vi har måtte justere vores aktiviteter lidt.. så de bare er rolige nu. Helt modsat har vi netop opdaget..

at det hele tiden har været rigtigt for os at bare lave garn & blogge og de ting.. og så gøre de ting virkelig gode, også på sociale medier 🤗

Det behøver ikke være så travlt det hele.. 💕

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s