Finde de rolige, stille oaser.. mest af alt oppe i hovedet ☀️

Hej, har I et sted..

hvor I rigtig kan tage det roligt og bare være.. og trække vejret? 🙂 Når vi går nede ved floden, så har jeg meget det. Vi skal derned igen snart..

tingene er ikke et problem, men som jeg bloggede om, så er sommer en travl tid, hvor hele byen er i aktivitet. Og mens jeg nyder det..

og vi også tager til nogle af tingene, så har især jeg også brug for de her rolige oaser ☀️ Teivi spurgte nogle gange, om det er..

at jeg helst ville bo ude i skoven, hvor tingene er stille, men så er det.. at jeg ville savne aktivitet. Så det, der giver mening for mig, og jeg tror os..

det er at være i en by, men med mulighed for at trække os tilbage, f.eks. nede ved floden 🙂 Det skulle vi nå frem til, og det har taget nogle år..

men vi kendte heller ikke os selv godt nok til at se, at vi netop ikke ønsker det ene, eller det andet altid, men at vi elsker de kæmpe shopping centre osv.

Men så skal vi også have mulighed for at tage det roligt på en gåtur, eller ved at blogge til jer, eller.. 💜 Kender I det? Det er vist en af de store ting i den her 2017 verden..

at rigtig mange har det på den måde. For hvis man trækker sig helt tilbage, som i et TV show jeg så om en dansker, der var flyttet til det nordlige Alaska..

så ville mange, ligesom os.. savne de muligheder som der er de travle steder. Det er bare om at finde sine rolige steder 😌

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s