Romantisk bryllupsdag – selv ikke skuffende mad, en sur tjener & disco musik kunne ødelægge det 💕

Hej allesammen

Vi har 3 års bryllupsdag i dag 😋 Og vi er netop kommet hjem efter den sjoveste tur, der var romantisk på sin helt egen måde..

det er romantisk, hvor enige Teivi & jeg er og tænker de samme ting, her at på den restaurant vi var på, var maden skuffende, tjeneren et surt agern og så havde de sat disco musik på i baggrunden..

så det vi tænkte skulle vare hele aftenen, tog hele 20 minutter, men det var nu meget sjovt alligevel, ligesom.. det er bare så meget vores hverdag, at de ting er 😛

Så vi måtte altså lige gøre det bedre i botanisk have, der ligger meget tæt på – og det var til gengæld skønt 🤗 Vi gik rundt stille og roligt og bare snakkede,

og de havde ændret vildt meget selv siden jeg var der og fotograferede. De har den skønneste have med roser, hvor vi tog billeder og snakkede om hvor flot der er.

og vejret artede sig endda til sidst, så det blev sol ☀️ Der var især en lilla rose, som vi snakkede rigtig meget om, den var så fin.

Og vi købte en masse is & gik hjem til lille Sveske, der havde savnet os. På en dag som i dag, hvor vi også har sammenlignet lidt med for 3 år siden..

bare at vi nu kommer hjem til lille Sveske & kan høre hende miave før vi åbner døren 🌹 Så det har været en skøn dag, og er det stadig, for det vi også godt kan se..

er jo at en bryllupsdag aldrig skal handle om en portion mad, men om at man har det skønt & hyggeligt sammen. Og det var en skøn følelse at opleve nu,

at tingene bare er så afslappede, og vi kan tage tingene så roligt 💕

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s