Min eneste ene, virkelig.. Teivi har fået det sødeste abonnement på uld 🐑

Mens hele verden er på Netflix..

kom Teivi ind i stuen og sagde det mest charmerende & havde hun sagt det på vores første date.. ville hun allerede have scoret mig.

Af alle de ting, man kan gå op i her på en fredag aften, har hun fået et abonnement på uld, så vi kan sidde hver eneste fredag aften hjemme & være kreative sammen 💞

ps. vi er ikke 60 år gamle, vi går bare op i de stille ting & jeg har lagt mærke til, at flere og flere gør det.. se bare fidget spinners 🙃

Og Sveske er blevet så meget familie kat, hun vil hele tiden ligge ved siden af en af os & spinder og er blevet mere rolig. Så vi ønsker virkelig de stille ting..

6C9FB7BB-3EAF-409D-B58A-B165BD3E9757

det er så sundt at give plads til dem, især i den her hastige verden og især her i 2017, for Teivi fik også øje på, at den opdeling der er i grupper i verden aldrig er gået stærkere –

både når det kommer til køn, og hvem der er gate keepers på mulighederne i verden, hvem der klarer sig godt.. det er så vildt, så store skel der er sket på få år, hvor der er grupper helt i top og mellemgruppen bliver mindre & mindre.

I det hele taget et helt andet samfund, og derfor er det virkelig nødvendigt for Teivi & jeg, når nu vi tager indtryk meget ind, at have ting som abonnement på uld..

til at lave garn af sådan som en strategi til at håndtere hele den her verden, der er så meget i forandring på alle punkter. Jeg læste et sted, at intet er, som det var før 2010 & det mærker jeg også.

1A7A5771-0FBD-432C-912E-1098BAAFDF0A

Og det gælder meget om at komme med på toget, før det kører.. hvor det så er helt bestemte grupper der er med i udviklings-toget & enormt store grupper der er hægtet af, og føler sig frustrerede i den her 2017- verden.

Og når Teivi’s passion for garn virkelig viser mig, at hun er min eneste ene, så er det noget med at kunne håndtere den her globalisering og alle de forandringer..

og at hun har søgt efter & fundet den for hende perfekte måde at være rolig & nyde på 😛

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s