Boet i en byggeplads i 2 år – og nu skal malingen bare tørre & så aldrig igen 💓

Hej hej, vi er så lettede lige nu 💓

Den sidste maling på det sidste gulv skal tørre nu – og så skal vi aldrig igen bo i noget der minder om en byggeplads, efter at vi har gjort det i 2 år.

Det er pga. gulvene, at vi har skulle bygge bunker af vores ting i forskellige rum, mens vi arbejdede. Og endnu før det, var det alle vinduer..

der skulle bygges & det gav det mest beskidte rod, jeg nogensinde har set.. og maling af væggene gjorde også, at vi ikke kunne stille noget på plads. Men nu..

0CAAD330-1B44-47D8-8C71-4229201BEC19

alle de ting, der gjorde det nødvendigt at kreere en byggeplads i vores hjem er gjort, finish, finale 😋 Det, der mangler nu er stadig køkkenet, men..

det ligger for sig selv helt nede i enden af vores rede & vi har fundet en løsning, nu når vi har valgt næsten ikke at eje nogen materielle ting,

hvor vi ikke behøver at ændre så meget igen i køkkenet. Og det bliver relativt simpelt, så byggeplads.. er slut 💗 Det er jordens største lettelse!

Og vi fejrer det med de ting vi elsker, at Teivi laver garn & vi skal bestille kæmpe print af hendes fotos, og så sidder jeg med jordens bedste kop øko kaffe.. og bare puster ud 😋

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s