Springe ud i tingene fordi man har lyst & tror på at man kan :)

Godmorgen, har I en god dag? Lige nu har vi tordenvejr, stearinlys, lakrids & kaffe ❤

Jeg kan godt se nu, som Teivi også pegede ud sådan i april & maj tror jeg.. at vi blev skrøbelige, da vi flyttede til Estland.

Det vi byggede op i Ballerup, at vi bare sprang ud i tingene, fordi vi kunne & turde.. det blev sat på pause i 2015 og indtil nu, men heldigvis kun en pause 🙂

Jeg tror, at vi bare følte os massivt overvældede & trætte, som jeg har blogget så meget om, hele vores historie plus et nyt land, som jeg kun havde været lidt på ferie i.

Og så meget nyt i en situation, hvor Teivi skulle falde til i en markant anderledes arbejdsplads-kultur, end der er i Danmark..

og bare store ting, ik 🙂 Men nu er det virkelig i gang med at blive bygget op igen en uge ad gangen, det drive vi havde –

og det er skøønt at se, at Teivi også har det samme drive nu! ❤ det er noget med, at man springer ud i tingene, fordi man bare har lyst, og tror på at man kan.

Og hvor en lille stemme ikke siger inde i hovedet, at måske er det farligt, så man må hellere lade være.. kender I også den forskel?

Om man holder sig tilbage, for det er nok lidt skræmmende det hele & kan også gå galt.. eller om man prøver tingene,

for ellers hvis man ikke prøver, så ville man måske gå glip af oplevelser, der går helt fint 🙂

For os handler det også meget om, at vi ikke vil gå glip af oplevelser. Jeg tror, at det er noget med generationer, hvor vi unge vil opleve hele verden..

vi vil opleve alle følelserne & føle os bare virkelig i live hele tiden. Og det er godt 🙂 Hvis man skal rykke sig til noget meningsfuldt i livet..

så kræver det netop det drive, hvor man gør tingene, og ikke holder sig tilbage. Så det er jeg virkelig rigtig glad for hurtigt – ikke engang langsomt..

er ved at komme tilbage i os 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s