På fredag har vi været gift i tusind dage :) Vi fejrer alt i morgen

Hej allesammen

På fredag har Teivi & jeg været gift i tusind dage.. det føles lidt vildt ❤ og så er det præcis 2 måneder siden, at hun fik sit nye arbejde (i samme virksomhed)..

og så er det også nu, at det svære forår, når jeg nu har mine diagnoser, slutter.. heldigvis er forår jo skønt, og i hvert fald normalt varmt ( 😛 )

og alle de skønne ting ved forår. Det er også bare lavet sådan fra naturen, at netop psykiske diagnoser er værst i marts og indtil nogle uger ind i april.

Man kan så sige, at ift. den periode sidste år er det gået helt forrygende 🙂 Men vi har godt kunne mærke, at jeg har været ude af balance.

Det er så ved at slutte nu, og det må være nogle ting i luften, der ændrer sig afhængig af årstiden, og som ligesom påvirker..

naturen kan være fascinerende, men den er god nok 🙂 I morgen bestiller vi så mad fra den georgisk-armenske restaurant igen –

som vi også fik fra til min fødselsdag. Det er jo flygtninge, der driver den, og de gav rabat på kvindernes kampdag. Så det kan ikke blive mere i vores ånd 🙂

Vi glæder os Så meget til lidt i midnat i morgen, hvor vi skal sejle på floden Emajõgi, og jeg skal gøre mit bedste for at få taget nogle flotte billeder til jer.

I det hele taget.. jeg troede, da jeg begyndte at skrive nu, at det ville handle en masse om sygdom, men..

også i Teivi’ og min spirit så er det jo meget, at nu er den svære del af foråret slut, og så ikke hænge fast i det 🙂 Bare at tingene er gode nu ❤

Ha’ det rigtig godt allesammen, og klik endelig ind igen & igen, jeg elsker det 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s