Lørdag fyldt med hygge & kat & brodere

Hej, og god lørdag,

 

Vi skilte jo sofaen ad i 2, så en del kom ind til radiatoren & vinduet herinde, og Sveske elsker det 🙂 Vi har puttet lammeuld på sofaen..

så hun ligger rigtig blødt & varmt, og det gør vi også. Teivi ser ‘Historien om Danmark’, og er meget imponeret over hele showet 🙂

Og jeg broderede i halvanden time. Selv hvis man er vildt god til at brodere (jeg er begynder), så går det bare langsomt..

12295465-A6B3-46F0-88E5-05D490EAB47C

så det kræver rigtig meget tålmodighed. Så det er en perfekt diy-ting til mig 🙂 Jeg tænker så godt imens, og husker at trække vejret helt ned i maven, så jeg slapper af.

Det er skønt at være kreativ igen, og lave noget så fint. Det her er sådan efterhånden nogle timers arbejde, så det kommer til at tage hele 2017..

og det er kun sjovt, så jeg holder mere af det, end hvis det er færdigt på bare en dag. Det er kun fordi, at huset har stået i andre tings tegn med maling..

og flytte rundt på rummene & indrette, at mine korssting har holdt en lille ferie 🙂 Sveske nyyder virkelig solen, der falder lige på lammeulden!

E4BFCC88-5B56-49A7-8835-357EEF179A4A

Og hun hoppede derfra & så herop til, da det begyndte at hagle. Og det var så sødt, for hun prøvede at ramme det med poten, når et halg kom mod vinduet ❤

Så vi har virkelig hygge-lørdag. Vi er begyndt rigtig at holde weekend! Danskere er besat af deres weekender, og det har Teivi også taget til sig 🙂

Det handler så meget om at have et fokus på at nyde, så man ikke bare stresser rundt, men sådan bruger tid på de små ting.

Ha’ en hyggelig weekend allesammen. Hvad skal I bruge den på?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s