Først frisør & forårs-outfit.. og så ud med kamera på egen hånd & ‘flytte ind’ i Tartu :)

Hej allesammen

Jeg er Så glad i dag! Kan I huske, at jeg skrev for en uges tid siden, at jeg langt om længe har forelsket mig i at bo i Tartu?

Og så i dag.. jeg behøver vist ikke forklare følelsen af lige efter frisør, hvor hun rigtig brugte tid & gjorde det fint ❤ Og så tog jeg ud i store (lille) Tartu på egen hånd!

På et tidspunkt skulle jeg jo til også at gøre ting på egen hånd, og tænkte at jeg kan finde rundt nu (selv om Teivi var lidt skeptisk 😉 )

03A80704-6F44-463C-A269-1E29AF41F364

Så jeg tog kameraet og livline (min telefon) i et rigtigt forårsoutfit. Og kom virkelig omkring, og det var min måde at ‘flytte ind’ her i Tartu på, sådan nu efter at jeg forelskede mig i det hele her.

Og estisk TV var her og filmede, og jeg tror, at jeg så så eksotisk ud (ligner slet ikke en ester), at jeg er i nyhederne her i aften! Vi får at se 🙂

Det herover er taget fra en bro (eller også er det lige broen efter, der er forskellige.. en af dem) hvor man.. første gang man nogensinde går over den..

skal ønske, og så gå over den med lukkede øjne. Og hvis man ikke lukker øjnene, så går ens ønske self. ikke i opfyldelse!

312A6D3B-F2EB-4525-80CE-7A946D986A7F

Det herunder er en meget typisk Tartu-gade, der er tusinder af her i Estland. Med de gamle træhuse ❤

Der er et udsigtspunkt lige ved siden af, hvor man også kan fotografere byen oppefra, men der sad et par og var romantiske.. så jeg ville ikke forstyrre 😉

Herunder er det så vores vej, der er så hyggelig, synes vi, self. også med huse af træ 🙂 aa, og inde hos frisøren hyggesnakkede vi på estisk, så det går fremad med det!

Og til sidst det estiske flag 🙂

Så jeg kom vidt omkring, og det var 21C her nu, så virkelig skønt! Det er Danmarks vejr fra i går, der kom her nu. Ha’ det virkelig godt allesammen 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s