De små ting folk gør, der i hjertet er store :)

Hej, på den her skønne forårsdag (vi får alt Danmarks regn fra i dag meget snart 😉 kan se skyerne trække sig sammen). Er der nogen, en veninde, forældre, kæreste..

der gør de der små ting, der sådan viser ‘dig kan jeg godt lide’ & hvor de i ens hjerte er meget større, end egentlig dem der gør tingene måske ved?

Teivi’s tur til Danmark varer i nogle dage.. men hun fyldte køleskabet op til 2 uger! Med alle de ting, jeg godt kan lide ❤ Og så mens hun har været væk..

snakkede jeg med Marit, min kontaktlærer fra efterskolen.. og da hun snakkede om at besøge Estland, der blev jeg bare så glad! Jeg ved ikke..

om det var ment sådan helt alvorligt, så tager det slet ikke som et løfte.. men det kunne være virkelig sjovt 🙂 Og uanset om det sker,

så gør det jo bare en så glad, når nogen skriver & gør den slags ting 🙂 Jeg er begyndt at sige mere til folk, når de gør noget, der gør mig glad –

og folk bliver tit lidt overraskede over, når de faktisk får det at vide ‘du gjorde mig rigtig glad, da..’ Og der har jeg tænkt..

det må vist være sjældent, at mange siger det, men det giver jo så meget til alle ❤ Jeg troede, at alle gik rundt og sagde det til hinanden hele tiden 😛

Hvad gør I bare sådan nogle gange, for at andre bare skal være glade?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s