Nytår hjemme, uden alkohol & se fyrværkeri i nattøj :)

For Teivi & jeg … that is heaven 🙂

Vi har aldrig været fest-typer, og jeg har sådan en lyst til at skrive ud til hele verden … at hvis man er til fest & upbeat, så er nytår jo perfekt.

Men egentlig er det lidt … hvert år at sige: den dag, hvert år, der s.k.a.l man være i festhumør. Hvad nu hvis man et år ikke er?

Hvis kæresten slog op for en uge siden … eller hvis man bare har lyst til at se fyrværkeri fra altanen, som vi gør, selv om der er en kæmpe fest på rådhuspladsen?

Det lægger et kæmpe pres på især unge. Og mange ser også super meget frem til det. Men jeg tænker, at der må sidde nogle derude, der er som Teivi & jeg.

Hvor den perfekte nytårsaften stadig er en fejring – men med måske kun 1 drink, se fyrværkeri fra vinduet, iført nattøj, og så smide sig på sofaen …

og tillade sig selv alt chokolade & kage i verden 🙂

Jeg ved ikke helt .. hvis man er ‘den stille’ i sin gruppe af venner, om man helt kan slippe ud af det med, at der skal ske en masse til nytår.

Men jeg tænker, at selv om de fleste er helt med på den .. så kan det være et stort pres for ‘de stille’, der self. gerne vil være sammen med veninderne & andre –

men måske uden at blive fuld & mere spise sammen, og ikke så meget i byen 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s