Teivi & jeg er enige – vores mål for 2017

Hej, hvad ønsker I jer af 2017?

En psykolog snakkede engang om, at det er mest smart at sætte et mål for året, som man vil gøre sit bedste for at opnå. Og ikke alt for clear-cut sige: det gør jeg i 2017!

For hvis noget kommer i vejen for forsættet, så får man bare dårlig samvittighed 🙂 Hvis man bare har et ønskeligt mål, så kan man sige: jeg gjorde mit bedste –

og målet var at gøre mit bedste, under hvilke som helst omstændigheder der kan opstå.

223E7839-82AE-4A0A-9AF1-E9647B11FED6

Så vi har sat os et mål, i stedet for et løfte til os selv. Og det her har Virkelig været savnet i vores liv. Vi vil ganske enkelt tage det mere roligt i 2017.

Og i år tror vi på, at det kan lykkes.

For en uges tid siden bloggede jeg om nogle mål for det nye år .. men har det langt bedre nu & Teivi er kommet med på råd.

Og det er så klart, at nu når vi har bygget vores kõik (estisk for helhed, her vores hjem og stabile situation) … så bare nyde det. Trække vejret stille & roligt.

1A7A5771-0FBD-432C-912E-1098BAAFDF0A

Og ikke gå rundt med den følelse, at vi skal ændre tingene igen, eller have en laang to do-liste.

Udover alt det drama, jeg har skrevet om mange gange, så har vi også boet i en del byer i 3 lande, været på hver sin side af atlanten i næsten et halvt år (det var hårdt!) …

og skulle lære af hinandens 2 modsatrettede kulturer – det er self. også romantisk 🙂 Der er mange, der drømmer om at møde en fremmed et eksotisk sted i udlandet.

312A6D3B-F2EB-4525-80CE-7A946D986A7F

Og det Er også spændende & romantisk – men kan virkelig også give mange misforståelser i starten. Især når vores 2 kulturer virkelig er modsatte af hinanden,

så har vi self. skulle finde ud af det hele & Teivi skulle finde ud af at være i Danmark & jeg har skulle finde ud af at være her.

Og så har vi haft mine sygdomme oveni.

Alt det er gjort, og det er gået godt – nu er det bare virkelig tid til at trække vejret dybt, se på det vi har bygget … og så bare være i det 🙂